ОСТАННІ НОВИНИ

Наступної суботи на Львівщині проведуть загальнообласну толоку

Вероніка Рой

|

Наступної суботи, 13 квітня, на Львівщині відбудеться загальнообласна толока. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Як повідомляється, щороку в третю суботу квітня, починаючи з 1999 року, на Україні відзначається День навколишнього середовища – «День довкілля», встановлений Указом Президента України від 6 серпня 1998 року № 855.

«Найважливішим є не просто прибрати сміття раз на рік, а виховати в собі культуру охорони довкілля. Сподіваємося на громадянську свідомість кожного жителя Львівщини – дбати й піклуватися про довкілля. У сучасному світі стало необхідно звертати увагу людей на те, що природу рідної землі потрібно берегти. Люди повинні пам’ятати, що життя на Землі залежить від діяльності людини й потребує постійної уваги та підтримки», – йдеться у повідомленні ЛОДА.

У межах відзначення Дня довкілля та згідно з розпорядженням голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки в області 13 квітня 2019 року відбудеться загальнообласна толока.

Департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА запрошує підприємства, установи, організації, мешканців Львівщини активно долучитися до загальнообласної толоки шляхом очищення від сміття прибудинкові території, території парків, скверів, алей, проведення упорядкування та благоустрою русел і берегів річок, каналів, джерел, водойм, здійснення висадки нових зелених насаджень, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *