ОСТАННІ НОВИНИ

Директора «Збиранки», який погорів на хабарі у майже 5 мільйонів, заарештували на два місяці

Вероніка Рой

|

Директора ЛКП «Збиранка» Віталія Пугача, який вимагав 4,7 мільйона гривень хабара, заарештували на два місяці.

 

«Рішенням суду заарештовано на 2 місяці та відсторонено від посади директора одного з комунальних підприємств Львівської міськради, затриманого на вимаганні хабара у 4,7 млн грн. Альтернатива – застава у 405 тис. грн», – написав на своїй сторінці у Facebook спікер Генеральної прокуратури Андрій Лисенко.

Як відомо, директора ЛКП «Збиранка» Віталія Пугача правоохоронці затримали на хабарі 1 квітня цього року. Згодом стало відомо, що посадовець організував протиправний механізм з фіктивного постачання вапна, що мало використовуватись для стабільного функціонування станції очистки фільтратів Грибовицького сміттєзвалища.

Додамо, що 25 травня 2018 року під час інспектування Грибовицького сміттєзвалища журналістами Львівського порталу, які дізналися, що попри заборону туди далі вивозять сміття, на них напав директор ЛКП «Збиранка» Віталій Пугач. Він вирвав у шеф-редактора Тараса Кухара телефон та триногу, і, пошкодивши їх, викинув триногу в рівчак з інфільтратом.

Жовківський районний суд Львівської області своїм рішенням зобов’язав Віталія Пугача сплатити штраф у розмірі 119 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *