ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині гостра потреба у швачках, водіях, продавцях та кухарях, - центр зайнятості

Соломія Головіна

|

На Львівщині завтра, 2 квітня, розпочинається весняний Марафон актуальних професій, який триватиме до 12 квітня. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної роботи Львівського обласного центру зайнятості.

 

Як наголошується, декілька років поспіль цей марафон організовують у співпраці з освітніми закладами та працедавцями для школярів і безробітних віком до 35 років.

«Нині в області спостерігається гостра потреба у швачках, кравцях, електрогазозварниках, трактористах, токарях, авторемонтниках, водіях, верстатниках, столярах, плитковиках, електромонтерах, а сфері обслуговування потрібні покоївки, продавці, касири торгового залу, кухарі, бармени, офіціанти. Власне, щоб пропагувати серед широкого загалу ці та інші затребувані на ринку праці професії, підвищити мотивацію жителів області до роботи на теренах рідної землі, допомогти молоді успішно реалізувати свій творчий потенціал у сфері
праці, ми у рамках Марафону організовуємо не тільки презентації понад 40 професій, а й професіографічні екскурсії, зустрічі з працедавцями та представниками навчальних установ тощо», – розповідає директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк.

Під час інформаційно-просвітницьких заходів будь-хто зможе почерпнути інформацію про формулу вибору фаху, пройти психологічне тестування для визначення професійної спрямованості, у тому числі в режимі он-лайн, дізнатися, де можна здобути ту чи іншу професію, а також зорієнтуватися у перспективах працевлаштування. Додаткову інформацію про перебіг Марафону актуальних професій можна отримати у центрах зайнятості та філіях Львівського ОЦЗ за місцем проживання, за тел.: 233-04-34, 233-53-34, а також на веб-сторінці Львівського ОЦЗ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *