ОСТАННІ НОВИНИ

«Кажани» у півфінальних матчах плей-офф обіграли «Юракадемію»

Андрій Котенський

|

У Львові завершились матчі півфіналу плей-офф Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. Цими вихідними на майданчику ПС «Галичина» львівська волейбольна команда «Барком-Кажани» змагалася за перемогу з ВК «Збірна Харківської області – Юридична академія».  У непростій боротьбі господарі таки обіграли харківських гостей: 3:2 (26:28, 17:25, 25:20, 25:16, 15:10). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВК «Барком-Кажани».

 

Після аналізу помилок першого дня, другий матч «кажани» зіграли зовсім інакше. Рахунок гри – «Барком-Кажани»: ВК «Юракадемія» – 3:0 (25:19, 25:16, 25:11).

Хлопці розпочали з агресивних подач, що і допомогло вирвалися вперед з перших хвилин гри. «З самого початку гри Гладенко вийшов і подав дуже хороші перші три подачі. Це додало команді впевненості. Це було ключовим фактором, завдяки якому сьогодні вдалось виграти більш впевнено»,- підсумував Угіс Крастіньш.

У свою чергу капітан «юристів» Андрій Рогожин каже, що першого дня харків’яни показали свої можливості. А от у другому матчі дещо розслабились, чого не можна сказати про «кажанів». «У першому матчі львів‘яни нас дещо недооцінили. Це доводять дві перші партії. А от наступного дня далася взнаки втома, у хлопців є травми. Це нам завадило», – підсумував Андрій Рогожин.

Головний тренер «Збірної Харківської області – Юридична академія» Володимир Романцов першу гру своїх підопічних називає достойною. А от другу – ганебною. «У нас гра непогано виходила. А потім , напевно, злякались, що перемога так близько, а хлопці до неї неготові. Перемоги приходять до тих, хто готовий перемагати», – підкреслив Романцов.

Продовження боротьби між командами – 5 та 6 квітня (у випадку потреби). «Кажани» гратимуть з «Юридичною академією» уже на виїзді у Харкові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *