ОСТАННІ НОВИНИ

Міськраду просять відремонтувати ґрунтову дорогу в центрі Левандівки

Наталя Дуляба

|

Львівську міську раду просять відремонтувати ґрунтову дорогу на вул. Пропелерній, що в самому центрі Левандівки. Відповідну петицію зареєстрували у Єдиній системі електронних петицій, передає Львівський портал.

 

Автор петиції Руслан Рудь наголошує, що жодних робіт у районі вул. Пропелерної не проводили вже близько двох десятків років. Відтак він закликає мерію відремонтувати ґрунтову дорогу на цій вулиці.

«Вулиця Пропелерна є бічною вулиці Широкої, це серце Левандівки. Вулиця має ґрунтове покриття. Літом все є в пилу, весна-осінь – болото і калюжі. Жодного ремонту в цьому районі протягом останніх 20 років не було. Вимагаємо відремонтувати вулицю Пропелерну», – йдеться у тексті петиції.

Зазначимо, для того, щоб міська рада Львова розглянула цю петицію, потрібно зібрати 500 підписів. Збір голосів триватиме до 25 травня.

Як повідомляв Львівський портал, цьогоріч на Левандівці запланований ремонт вул. Широкої, що поруч із Пропелерною. На це з бюджету Львова передбачили більше 4 мільйонів гривень.

Із детальним переліком ремонтів, які проводитимуть протягом 2019 року у Залізничному районі, можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, у бюджеті розвитку Львова на ремонти доріг у 2019 році загалом передбачено 284 млн грн.

Фото: Руслан Рудь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *