ОСТАННІ НОВИНИ

Як на Львівщині проходили збори з командирами батальйонів ЗСУ

Вероніка Рой

|

На базі 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ відбулись збори з командирами батальйонів Збройних Сил України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Академії сухопутних військ.

 

Метою заходу стало ознайомлення керівництва підрозділів вітчизняного війська з сучасною системою підготовки військових фахівців, розгалуженою навчально-матеріальною базою Навчального центру, а також досвідом його інструкторів та викладачів.

Акцент ставився на визначенні  відмінностей між підходами у підготовці, в залежності від рівнів. Також учасники зборів мали нагоду в своєму професійному середовищі компетентно обговорити проблемні питання вишколу українських військовослужбовців та відшукати можливі шляхи поліпшення підготовки спеціалістів у військових частина.

Так, командирам батальйонів військових частин було продемонстровано особливості підготовки військових фахівців різних ланок управління за допомогою сучасних й високотехнологічних навчально-тренувальних комплексів, зокрема для вишколу артилеристів, водіїв та механіків-водіїв, стрільців, кулеметників, спеціалістів з тилового забезпечення, пожежників, фахівців протитанкових ракетних комплексів тощо.

Також учасники збору оглянули можливості Центру імітаційного моделювання, що розташований на теренах Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії, та розвинуту соціально-побутову інфраструктуру військових частин, що дислокуються в селищі Старичі та поблизу нього й входять до складу вищого військового навчального закладу.

Фото: Академія сухопутних військ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *