ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія погодила розбудову ресторану на вулиці Кузневича

Наталя Дуляба

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив приватному підприємству «ІКФ Інтехна-Львів» містобудівні умови та обмеження на реконструкцію з розширенням існуючого ресторану на вул. Г. Кузневича, 16-А та добудовою павільйону оранжереї. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 22 березня, передає кореспондент Львівського порталу.

 

На вул. Г. Кузневича, 16-А, що поруч із левандівським мостом, зараз знаходиться ресторан «Тарон». Тепер власники хочуть його розширити та облаштувати поруч оранжерею і дендрарій.

Підприємство «ІКФ Інтехна-Львів» проводитиме реконструкцію на земельній ділянці площею 0,22 га, цільове призначення якої – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. Категорія – землі житлової та громадської забудови. Також ділянка належить до зони Р-3 – рекреаційної зони озеленених територій загального користування відповідно до зонінгу Залізничного району.

Своїм рішенням виконком дозволив забудувати ділянку на 48% та встановив, що висота ресторану після розбудови не повинна перевищувати 13,7 м, а оранжереї – 6 м.

(Сучасний вигляд ресторану)

(Вид після реконструкції)

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, приватне підприємство «ІКФ Інтехна-Львів» зареєстроване на вул. Г. Кузневича, 16-А. Його засновником є відомий львівський ресторатор Вардкес Арзуманян.

Арзуманян є власником компанії «Рестарон», проектами якої є відомі у Львові заклади, зокрема ресторан «Мон піус», «Шампанерія», кафе «Кентавр», «Лібрарія».

Приватне підприємство «ІКФ Інтехна-Львів» займається ресторанною діяльність та надає послуги мобільного харчування. Розмір його статутного капіталу становить більше 1,5 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *