ОСТАННІ НОВИНИ

П'яного 20-річного «мінувальника» львівського вокзалу взяли під домашній арешт

Соломія Головіна

|

Суд обрав запобіжний захід 20-річному мешканцю Пустомитівщини, який повідомив про замінування Головного залізничного вокзалу Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області

 

Як відомо, 17 березня близько 17 години дня 20-річний мешканець Пустомитівського району у стані алкогольного сп’яніння зателефонував на спецлінію Нацполіції «102» та повідомив правоохоронців про те, що Головний залізничний вокзал м. Львова заміновано. Вказані відомості виявилися неправдивими.

Відтак, за процесуального керівництва Золочівської місцевої прокуратури працівниками поліції встановлено особу зловмисника та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, що загрожує загибеллю людей).

Крім цього, Пустомитівським районним судом Львівської області псевдомінеру обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від двох до шести років.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *