ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний юнак «мінував» головний вокзал Львова

Наталя Дуляба

|

У неділю, 17 березня, орієнтовно о 17:00 год. на оперативну лінію «102» зателефонував анонім та повідомив, що Головний залізничний вокзал у Львові заміновано. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій Нацполіції Львівщини.

 

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінолог, патрульні поліцейські та працівники інших служб. Загалом із вокзалу евакуювали близько 550 пасажирів та працівників. Правоохоронці обстежили приміщення та прилеглу територію, втім жодних вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявили.

Оперативники Пустомитівського відділу поліції вже встановили особу чоловіка, який надав неправдиве повідомлення про замінування. Ним виявився 20-річний мешканець району, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Зловмисника затримали у порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Наразі поліцейські встановлюють всі обставини події, проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *