ОСТАННІ НОВИНИ

Реконструкція площі Двірцевої: 25 березня закривають автостанцію

Соломія Григор'єва

|

З понеділка, 25 березня, реконструкція площі Двірцевої переходить на другий етап. Саме цього дня площу ще більше перекриють для автотранспорту та автостанцію «Двірцеву» закриють. Про це сьогодні, 18 березня, на брифінгу розповів заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«З наступного понеділка на реконструкцію закривається автостанція на площі Двірцевій. Тобто ремонт йде далі і зона перекриття охопить й автостанцію. Для автомобілів це означає, що всі паркомісця, які були заборонені до цього, остаточно будуть заборонені фізичним перекриттям. Тобто водіям треба або ставати на платній парковці поряд, або розвертатись і їхати в зворотному напрямку. Не можна просто приїхати і 15 хвилин стояти чекати, як це полюбляють таксисти, бо це просто заблокує весь рух», – розповів Андрій Білий.

Робота автостанції розділяється на дві локації. Всі міжнародні рейси та рейси, що курсують до курортних міст, будуть відправлятись з платної парковки біля вокзалу. Всі інші автобуси, які зараз курсують з автостанції «Двірцевої», будуть відправлятись і прибувати до приміського вокзалу (невеликої площі поруч з ним).

Міський транспорт наразі курсуватиме без змін.

Зараз на площі Двірцевій знімають бруківку, демонтують фонтан, відбувається роботи по заміні колектора.

«Роботи тривають і доволі таки успішно. Ми вже проклали 66 м каналізаційних труб і розпочинаємо роботи з водогоном. Йдем згідно плану, навіть трішки його випереджаємо. Наразі ніяких проблем немає», – сказала в. о. директора ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова.

Нагадаємо, реконструкція площі Двірцевої стартувала 1 березня і близько 2 років. Детальніше про масштабний ремонт площі перед головним вокзалом читайте у матеріалі Львівського порталу: «Площа Двірцева 2.0. Грандіозна ліквідація сорому».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *