ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській філармонії презентували фотовиставку «Незламні кіборги»

Соломія Григор'єва

|

У Львівській національній філармонії презентували результат фотопроекту «Незламні кіборги». На світлинах – воїни із Львівщини, кіборги, які в січні 2015-го року у найзапекліших боях боронили Донецький аеропорт. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

«На фотографіях – люди, які не зламались, які витримали, коли не витримав бетон. Це наші славні кіборги, які всіма силами забезпечили нам тут мир і спокій. Ми вдячні їм за подвиг і боротьбу. Дай Бог, щоб ми якнайшвидше здобули омріяну перемогу», – зазначила начальник управління соціального обслуговування та захисту населення ЛОДА Тетяна Медвідь.

Організували проект з метою гідно вшанувати подвиг оборонців Донецького аеропорту. Автори світлин – фотографи Альона Николаєвич та Сергій Талочко.

«Як фотограф я долучився до проекту і хотів показати обличчя хлопців, які пройшли через  труднощі і залишились позитивними, непереможними. Усмішка українського воїна на світлині –це дуже потужна зброя, кіборги змінили не лише свою долю, але й усю країну», – наголосив Сергій Талочко.

Зазначимо, фотографії вручили кіборгам, а також світлини експонуватимуть у Музеї визвольної боротьби, що на вулиці Лисенка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *