ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть на благодійні зустрічі з зірками, аби зібрати кошти для центру «Джерело»

Наталя Дуляба

|

Небайдужих львів’ян закликають допомогти у зборі коштів для купівлі мобільних підйомників для вихованців навчально-реабілітаційного центру «Джерело», що на Сихові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради Львова.

 

У суботу, 16 березня, о 17:00 год. у Львові відбудеться відкрита зустріч лотів III благодійного аукціону «Купи зустріч – допоможи Україні», метою якого є збір 300 000 гривень для вихованців центру «Джерело». Ці кошти підуть на купівлю і встановлення мобільних підйомників.

Лотом в аукціоні є зустріч із двома сотнями людей, серед яких –відомі особистості з різних сфер, наприклад, музичні гурти «ТНМК», «Без обмежень», співачка Оксана Муха та інші. Географія учасників та зустрічей, які вони пропонують, не обмежуються Львовом. Є учасники, які хочуть допомогти «Джерелу» і пропонують зустрічі зі собою у Празі, Парижі, Амстердамі та інших містах.

На сьогодні загальна сума ставок, яку вже задекларували потенційні покупці, становить більше 200 000 гривень. Торги ще тривають, а тому центр «Джерело» сподівається, що таки зможе зібрати 300 000 гривень.

«Для того, щоб усі учасники акції могли познайомитись особисто, 16 березня ми вирішили зібратись разом. Під час зустрічі ми також розповімо більше про аукціон, а для журналістів буде чудова нагода поспілкуватись із цікавими та відомими людьми», – зазначають організатори.

Програма зустрічі:

17:00 – збір учасників та спільне фото на площі Ринок (біля входу у міську раду)

17:30 -20:00 – спілкування у «Львівській копальні кави».

Додамо, що онлайн-аукціон «Купи зустріч – допоможи Україні» стартував 5 березня і триватиме до 26 березня. Більше інформації про аукціон – тут.

Сам навчально-реабілітаційний центр «Джерело» опікується дітьми з особливими потребами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *