ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині живуть 43 мільйонери

Наталя Дуляба

|

Станом на березень у 43 мешканців Львівщини дохід за 2018 рік перевищив 1 мільйон гривень. Про це Львівському порталу повідомили у ДФС Львівщини.

 

Всі 43 громадяни загалом задекларували 135,7 млн грн. Із них сплачено податку на доходи фізичних осіб – 2,4 млн грн, військового збору – 0,5 млн грн.

Найбільше на Львівщині живе людей, які стали мільйонерами завдяки продажу власного майна – 15 осіб. Ще 8 громадян отримали свої статки завдяки спадщині та подарункам, а 7 мешканців області заробили свій мільйон на роботі (зарплата).

Також троє осіб задекларували свій мільйон завдяки отриманню інвестиційних прибутків, двоє – від здачі майна в оренду. Ще двоє отримали торік іноземні доходи, а 6 мешканців області заробили свій мільйон завдяки дивідендам і процентам.

Зазначимо, що термін подачі декларацій про доходи за 2018 рік ще не завершився, тому остаточна кількість львівських мільйонерів згодом може збільшитись.

Нагадаємо, за доходами 2017 року на Львівщині було 237 мільйонерів. Наймолодшому з них було 19 років, а найстаршому – 80 років. Найбільше мільйонерів живе саме у Львові.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у 2018 році в Україні доходи у розмірі більше 1 млн грн задекларували 4817 громадян. Наймолодшому мільйонеру в Україні всього 7 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *