Власник історичного приміщення на площі Міцкевича пообіцяв зберегти там аптеку

Вероніка Рой

|

Власник приміщень — НАК «Надра України», надіслав офіційне підтвердження, що в приміщенні на пл. Міцкевича буде збережена аптека. Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко, передає пре-служба міськради Львова.

 

«Після кількамісячних перемовин, нарад, зустрічей та листування, отримав офіційний лист від керівника «Надра України». Власник приміщень, врахувавши нашу позицію, прийняв остаточне рішення, як вказано в листі, забезпечити функціональне використання приміщень виключно під аптеку. Для цього вже укладено угоду з новою аптекою, оскільки попередня аптека — це юридична особа ТзОВ «Аптека на Марійській», прийняла рішення про переїзд на іншу адресу, незважаючи на те, що місто готове було укласти договір і виступити третьою стороною, яка компенсуватиме частину орендної плати», — повідомив Андрій Москаленко.

Нагадаємо, аптека на пл. Міцкевича, 8 відкрилася у 1920 році. У приміщення збережені історичні меблі, виготовлені за проектом архітектора Генриха Заремби.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що старовинна аптека, яка знаходилася на пл. Міцкевича, 8, переїхала у інше приміщення. Згодом стало відомо, що на її місці буде також аптека, але орендарем буде інакша юридична особа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *