ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Соснівки закликають не об'єднувати їх із Червоноградською ОТГ

Соломія Головіна

|

Під стінами Львівської обласної ради пікетують мешканці Соснівки, які виступають проти об’єднання в Червоноградську ОТГ. Про це з місця події передає кореспондент Львівського порталу.

 

Пікетувальники запевняють, що їх примусово хочуть об’єднати з Червоноградською ОТГ і для цього намагаються знищити їхню інфраструктуру.

Зокрема, як розповіла член ініціативної групи щодо створення Сілецької ОТГ Віра Савіцька, мова йде про закриття Соснівської міської лікарні.

«В нас є вся інфраструктура. Але тепер закривають міську лікарню в Соснівці…Якщо вони її закриють, тергромади не буде. Червоноградська міськрада приєднала її до себе, і тепер вона – підрозділ Червоноградської міської лікарні», – пояснила Віра Савіцька.

Пікетувальники виступають за створення Сілецької ОТГ з центром у Соснівці і не хочуть об’єднання з Червоноградом.

«Справа в тому, що Львівська ОДА та Червоноградська міська рада блокують це питання. Тому що вони хочуть велику Червоноградську ОТГ», – пояснила Віра Савіцька.

До пікетуючих мешканців Соснівки підійшов голова ЛОДА Олег Синютка, пообіцявши 22 березня приїхати у Соснівську міську лікарню разом з керівницею департаменту охорони здоров’я Іриною Микичак.

«22 березня планую бути в Червонограді, по дорозі заїду в Соснівку, щоб зібратися з колективом, щоб вас ніхто не баламутив», – зазначив він.

Нагадаємо, мешканці Соснівки не вперше пікетують Львівську обласну раду через примусове включання їх до Червоноградської ОТГ.

Додамо, що сьогодні Львівську обласну раду також пікетують працівники швидкої медичної допомоги.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *