ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія прийняла у комунальну власність приміщення дитячої поліклініки на Стрийській

Наталя Дуляба

|

Львівська міська рада прийняла у комунальну власність приміщення дитячої поліклініки на вул. Стрийській, 61, яке Міноборони нещодавно хотіло продати. «За» відповідну ухвалу під час сесії 11 березня проголосували 48 депутатів, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Згідно з ухвалою, мерія прийме від Міноборони у комунальну власність нежитлове приміщення першого поверху площею 297,3 кв м на вул. Стрийській, 61. Там і надалі працюватиме педіатричне відділення 2-ої міської поліклініки.

Зазначимо, що 2-а міська поліклініка орендує це приміщення з 2000 року. Відділення обслуговує 3500 дітей віком до 7 років.

Втім Міноборони у лютому цього року вирішило продати цей об’єкт на аукціоні. А як наголошували у міській раді, іншого приміщення у районі для відселення поліклініки немає.

Щоб не допустити знищення дитячої поліклініки, львів’яни зібрали більше тисячі підписів та звернулись до Прем’єр-міністра України. Відтак це приміщення виключили зі списку приватизації об’єктів нерухомого військового майна.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *