ОСТАННІ НОВИНИ

В аеропорту «Львів» затримали контрабанду брендового одягу та взуття

Наталя Дуляба

|

Цими вихідними в Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького митники затримали українку, яка намагалась незаконно завезти з Мілану одяг та взуття відомих світових брендів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС Львівщини.

 

В аеропорту жінка обрала смугу руху «зелений коридор», чим засвідчила, що не везе товарів, які підлягають оподаткуванню. Втім під час перевірки її особистий речей митники виявили 59 одиниць одягу та взуття відомих брендів, серед яких – CHANEL, ARMANI, GUCCI, LUIZA SPAGNOLI тощо.

«Під час усного опитування громадянка не повідомила про наявність таких товарів, проте визнала себе їхнім власником після митного огляду. Вартість вилученого товару згідно з представленими товарними чеками становить 21 583 євро, що за курсом НБУ дорівнює 646 128 гривень», – йдеться у повідомленні.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил за ознаками, передбаченими статтею 471 Митного кодексу України. Увесь товар правоохоронці вилучили, а справу скерують до суду.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *