ОСТАННІ НОВИНИ

На «Львівській залізниці» очікується зміна керівництва. Доповнено

Лаврентій Дубич

|

Найближчим часом посада керівника регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Українська залізниця» стане вакантною. Про це Львівському порталу повідомили інсайдерські джерела в самій компанії.

 

За словами джерела, нинішній директор філії – Володимир Крот – сьогодні, 28 лютого, «подякував колективу за роботу і озвучив, що звільняється». При цьому пан Крот не пояснив причини такого кроку.

Джерело Львівського порталу твердить, що причиною звільнення Володимира Крота стала паливна криза на «Укрзалізниці», що призвела до зупинки постачання дизельного палива на «Львівську залізницю».

У коментарі Львівському порталу представник прес-центру «Львівської залізниці» Марта Лешньовська підтвердила факт звільнення Володимира Крота.

«Дійсно сьогодні, під час ранкової наради Володимир Крот повідомив всьому колективу залізниці про те, що він добровільно звільняється з цієї посади. Про причини такого рішення він не повідомив», – сказала вона. За словами Лешньовської, підставою для звільнення «точно не стала дизельна криза».

Володимир Крот був призначений на посаду керівника «Львівської залізниці» у червні минулого року. Як повідомляв Львівський портал, його попередника Івана Груника було звільнено з цієї посади у січні 2018 року за результатами ревізії.

Водночас на офіційному сайті «Львівської залізниці» Володимир Крот досі значиться директором регіональної філії.

Як відомо, на «Укрзалізниці» критичний брак дизпалива. Паливна криза призвела згортання робіт з модернізації, ремонту колії та інших робіт, пов’язаних з обслуговуванням інфраструктури, за винятком аварійних ситуацій на «Львівській залізниці». У локомотивних і мотовагонних депо доручено злити дизельне паливо з тепловозів, відставлених в резерв.

Також повідомлялося, що Львівські залізничники відхилили три дешевших пропозиції, щоб купити взуття у фірми з оточення нардепа Лаврика.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *