ОСТАННІ НОВИНИ

Велодоріжка, яка з’єднає проспект Чорновола із вулицею Мазепи, обійдеться Львову майже у 38 мільйонів

Наталя Дуляба

|

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради оголосив тендер на будівництво велосипедної доріжки, що має з’єднати просп. В. Чорновола із вул. І. Мазепи. Відповідне оголошення розмістили у системі публічних закупівель Prozorro, передає Львівський портал.

 

Майбутню велодоріжку прокладатимуть за таким маршрутом: просп. В. Чорновола (від вул. В. Липинського до вул. Варшавської) – вул. Варшавська (від просп. В. Чорновола до вул. Замарстинівської) – вул. Замарстинівська (від вул. Варшавської до вул. І. Мазепи). Цією велодоріжкою можна буде доїхати від Оперного театру до Брюхович.

Компанія-переможець має завершити всі роботи до 28 лютого 2020 року. При цьому вартість будівництва велосипедної доріжки не повинна перевищувати 37 729 415 гривень.

При спорудженні велодоріжки потрібно не лише прокласти спеціальне покриття, зробити розмітку, облаштувати світлофори та дорожні знаки. Переможець тендеру також повинен провести роботи з водовідведення, встановити вуличне освітлення та провести озеленення всієї території.

Сам тендер відбудеться 25 лютого, свої пропозиції можна подавати включно до 22 лютого.

Нагадаємо, містобудівні умови та обмеження на облаштування велосипедної доріжки з просп. В. Чорновола до вул. І. Мазепи міськрада Львова видала у листопаді минулого року.

Загалом мережу велодоріжок у Львові прокладають вже вісім років поспіль. Протягом 2018 року у місті мали облаштувати понад 15 км велодоріжок. А до 2020 року міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв звести у місті 268 км велодоріжок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *