ОСТАННІ НОВИНИ

На пошуки зниклої спортсменки під Львовом виїхала поліція і кінологи

Андрій Котенський

|

Поліцейські встановлюють місцезнаходження зниклої 19-річної мешканки Брюхович, яка вчора ввечері вийшла на пробіжку та досі не повернулася. Про зникнення дитини у поліцію повідомив батько. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Нацполіції Львівщини.

 

За даними відомства, сьогодні до поліції звернувся 38-річний мешканець селища Брюховичі, який повідомив, що його 19-річна донька вчора близько восьмої години вечора вийшла з дому на пробіжку і назад не повернулася. Дівчина зазвичай бігала велосипедною доріжкою із Брюхович у напрямку Львова.

«Прохання до усіх, хто володіє будь-якою інформацією, терміново зателефонувати на оперативну лінію 102 чи повідомити у найближчий відділ поліції», – закликають правоохоронці.

Прикмети: зріст 168 см, середньої тілобудови, волосся русяве.

Була одягнута: спортивний фірмовий костюм збірної України, кросівки, чорну куртка, а на голові червона пов’язка.

До пошуків зниклої дівчини залучають собак із кінологічної служби, про це у Фейсбук повідомив працівник поліції Ігор Зінкевич.

Один із дописувачів Варта1 повідомляє, що до Львова у проміжку часу 20.55-21.00 і назад 21.10-21.15 нікого на доріжці не було!

Раніше Львівський портал повідомляв, що під Львовом зникла молода спортсменка Василина Ільницька, яка вийшла на вечірню пробіжку, об 20.05 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *