ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканка Рівного «замінувала» залізничний вокзал Львова, бо не встигала на потяг

Олександр Косик

|

Поліцейські встановили особу жінки, котра надала неправдиве повідомлення про вибух на Головному залізничному вокзалі Львова. Під час перевірки вибухонебезпечних предметів правоохоронці не виявили. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Сьогодні, 18 січня, о 5.35 на оперативну лінію «102» надійшло анонімне повідомлення про те, що на Головному залізничному вокзалі Львова станеться вибух.

Правоохоронці обстежували приміщення вокзалу та прилеглу територію. Працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та працівники інших служб. Загалом було евакуйовано близько чотирьохсот осіб – пасажирів та працівників. Вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Як встановили поліцейські, повідомлення на оперативну лінію «102» надала 45-річна пасажирка залізниці, мешканка Рівного. Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *