ОСТАННІ НОВИНИ

У «Львівській політехніці» запевнили, що відправляють студентів на двомісячні канікули не для того, аби зекономити на опаленні

Вероніка Рой

|

В Національному університеті «Львівська політехніка» заявили, що зимові канікули у навчальному закладі, які триватимуть з 1 січня до 25 лютого, були заплановані завчасно та відбуватимуться згідно з графіком. Також запевнили, що вони ніяк не впливатимуть на скорочення літніх канікул.

 

У прес-службі навчального закладу зазначили, що навчальний процес відбувається згідно із графіком, узгодженим з органами студентського самоврядування та затвердженим наказом ректора.

«Навчальний  процес проходить в університеті  відповідно до освітніх програм та навчальних планів у повному обсязі. Весняний семестр 2018-2019 навчального року, як завжди, завершується 30 червня 2019 року. Скорочення літніх канікул для студентів не передбачено. Науково-педагогічні працівники та навчальний допоміжний персонал працюють у штатному режимі», – йдеться у повідомленні.

Прес-служба університету у коментарі Львівському порталу розповіла, що такі зміни передбачалися заздалегідь і все відбувається згідно з графіком, проте підтвердити і спростувати інформацію, чи канікули пов’язані з опаленням, вона не змогла.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що студентів НУ «Львівська політехніка» відправлять на два місяці на зимові канікули задля економії на опаленні в університеті. Щоб наздогнати навчальну програму в університеті скоротять період канікул улітку.

Додамо, що у лютому цього року «Львівська політехніка» переводила студентів на дистанційне навчання задля скорочення витрат на опалення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *