ОСТАННІ НОВИНИ

Компанія Wizz Air відкрила 9 авіарейс з львівського аеропорту

Соломія Григор'єва

|

Авіакомпанія Wizz Air від сьогодні, 14 грудня, буде здійснювати польоти з аеропорту «Львів» в аеропорт «Франкфурт-Хан». Відправлення першого рейсу відбулося зі Львова о 16.15, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Приземлення першого літака Wizz Air цього напрямку заплановано в аеропорту «Франкфурт-Хан» на 17:35. Зворотній рейс з Франкфурта прибуде у Львів о 21:05.

«Раді, що компанія Wizz Air збільшує свої об’єми з нашого аеропорту. Цього року вони здійснили 22 тисяч перевезень, а це дуже потужний приріст», – сказала директорка міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська.

Окрім того, керівниця аеропорту додала, що Wizz Air на новорічно-різдвяні свята (з 20 грудня по 10 січня) організує 37 додаткових рейсів: по 4-5 рейсів для кожного з напрямів.

Наступний рейс, який ця авіакомпанія обіцяє відкрити з львівського аеропорту, буде здійснюватись до Копенгагена. Перший літак полетить вже у березні 2019 року.

Нагадаємо, зараз перевізник літає з аеропорту «Львів» до Вільнюса, Братислави, Берліна, Дортмунда, Лондона, Вроцлава, Гданська і Катовіце. Найпопулярнішими з них є Вроцлав, Берлін та Катовіце.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *