ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова приїде міністр освіти Лілія Гриневич

Олена Карп'юк

|

У понеділок, 10 грудня, із робочим візитом до Львова завітає міністр освіти і науки України Лілія Гриневич. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Лілія Гриневич відвідає нещодавно відкритий Навчально-практичний центр електрозварювання Міжрегіонального вищого професійного училища, що на вулиці Пулюя. Там вона також разом із директорами закладів професійно-технічної освіти візьме участь у засіданні круглого столу «Розвиток професійної освіти».

Зазначимо, Навчально-практичний центр електрозварювання відкрили у Львові відкрили наприкінці листопада. Там студенти працюватимуть зі сучасною технікою, а майстри-практики проходитимуть підвищення кваліфікації. Загалом у заклад інвестували майже 3 мільйони гривень.

Нагадаємо, з 1 вересня цього року у всіх закладах професійної освіти Львівської області мали запровадити дуальну форму навчання, яка передбачає переорієнтацію профтехосвіти з теорії на практику. Тобто тепер студенти повинні проводити на виробництві 70% навчальних годин.

Додамо також, що вчора, 8 грудня, до Львова приїжджав Петро Порошенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *