ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада Львова оштрафує мешканця за незаконну добудову до будинку на Пекарській

Олена Карп'юк

|

Адміністративна комісія при виконавчому комітеті Львівської міськради наклала максимальний штраф на фізичну особу, яка без дозволу добудувала тамбур у будинку на вул. Пекарській, 3. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі мерії.

 

«Адмінкомісія наклала максимальний штраф у розмірі 1700 гривень на власника нежитлових приміщень, фізичну особу, яка провела роботи з перепланування в будинку на вул. Пекарській, 3 – добудова тамбура без жодних дозволів. Оскільки цей тамбур створює незручності для інших мешканців будинку, голова комісії, Андрій Москаленко, дав доручення скерувати листи в правоохоронні органи та озвучити це питання на загальноміській апаратній нараді, щоб скоординувати роботу усіх служб, для вирішення ситуації», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, адмінкомісія також вирішила оштрафувати власника колишньої аптеки «Під святим Миколаєм», що на вул. Грушевського, 23, за демонтаж історичних меблів.

Як повідомляв Львівський портал, адміністративну комісію при виконкомі Львівської міськради утворили 2 березня цього року. Все, що потрібно знати про штрафи за пошкодження пам’яток архітектури у Львові, читатйте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *