ОСТАННІ НОВИНИ

Цього року на Львівщини правоохоронці припинили діяльність 13 гральних закладів

Юлія Шпак

|

Цьогоріч на Львівщині припинено діяльність 13 гральних закладів, які надавали послуги у сфері незаконного зайняття гральним бізнесом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

Повідомляється, що львівські правоохоронці розслідують 19 кримінальних проваджень у сфері незаконного грального бізнесу

За усіма фактами розпочато кримінальні провадження, з правовою кваліфікацією кримінальних правопорушень, передбачених ст.203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України.

Крім цього, завершено досудове розслідування із скеруванням обвинувального акту до суду стосовно 21 учасника, що об’єднались у злочинну організацію (обладнавши 3 зали з комп’ютерною технікою) та займались незаконним бізнесом. Також, слідчими підрозділами органів Нацполіції до суду скеровано ще три обвинувальних акти щодо злочинів аналогічної категорії.

Зазначимо, що за вказані злочини передбачена відповідальність у вигляді штрафу від 10 до 50 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Робота у цьому напрямку триває.

Нагадаємо, раніше Львівський портал повідомляв, що у Львові під виглядом національних лотерей функціонують 72 незаконні гральні заклади. Міська рада згодом планує оприлюднити їхній повний перелік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *