ОСТАННІ НОВИНИ

У четвер стартує 31 Ярмарок кар’єри

Дарина Смеречанська

|

У Львові 15 листопада розпочне роботу 31 Ярмарок кар’єри. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівського МЦЗ.

 

Стартує захід 15 листопада об 11.00 год.  у Львівському міському центрі зайнятості (м. Львів, вул. Княгині Ольги, 122).

У ярмарку  братимуть участь більш ніж 60 представників підприємств, установ, організацій, які запропонують пошуковцям роботи понад 1300 вакансій за різними професіями та спеціальностями. Учасники ярмарку вакансій зможуть пройти співбесіду з працедавцями,  ознайомитися з наявними вакансіями, а також  – з переліком вільних робочих місць (вакантних посад), які є на ринку праці міста Львова та з послугами державної служби зайнятості, отримати консультації фахівців центру зайнятості.

У рамках проведення заходу для безробітних громадян о 10.00 год. запланові семінари за тематикою: «Загальні питання зайнятості та стан ринку праці», «Техніка пошуку роботи. Співбесіда з роботодавцем».

Окрім цього, о 14.00 год. пошуковці роботи зможуть ознайомитись з послугами щодо професійного навчання, перенавчання, підвищення кваліфікації», а також взяти участь у презентації професій: водій трамвая та водій тролейбуса.

Учні випускних класів ЗОШ м. Львова матимуть можливість пройти тестування щодо вибору професії на семінарі о 13.00 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *