ОСТАННІ НОВИНИ

Справа Гандзюк: арештовано екс-помічника нардепа від БПП

Дарина Смеречанська

|

У справі вбивства активістки Катерини Гандзюк арештували екс-помічника народного депутата від «БПП» Миколи Паламарчука Ігоря Павловського. Про це e Twitter повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

 

«Справа Гандзюк. У суботу в Херсоні затриманий, сьогодні судом заарештований без альтернативи застави І.Павловський (ч.3 ст.27, п. 4,6,11,12 ч.2 ст.115 ККУ). ГПУ та СБУ працюють далі», – написала вона.

Як відомо, відома громадська активістка Катерина Гандзюк, яку 31 липня облили сірчаною кислотою, померла у лікарні.

У неї було 40% опіків шкіри і сильне пошкодження очей. Станом на 21 вересня повідомлялося, що Гандзюк перенесла 11 операцій. Вона перебувала в реанімації в Києві.

Верховна Рада вирішила створити Тимчасову слідчу комісію для проведення розслідування нападів на радницю Херсонського мера Катерину Гандзюк та інших громадських активістів.

Організатори спільноти «Хто замовив Катю Гандзюк?» вказали на слід депутата від «БПП» Миколи Паламарчука. На їхнє переконання, посередником між виконавцями злочину та замовником був раніше судимий Ігор Павловський, що має кличку «Собака».

Вони повідомляють, що Павловський раніше був помічником депутата від Партії регіонів Олексія Журавка, який зараз перебуває на окупованій території Донбасу.

«Павловський – офіційний помічник народного депутата від Блоку Петра Порошенка Миколи Паламарчука. Паламарчук – вічний смотрящий по темам МВС в Херсонській області», – стверджують активісти.

Як інформує ТСН, своєю чергою Паламарчук спростував всі звинувачення у причетності до вбивства Гандзюк. Разом з цим він звільнив Павловського, аби «уникнути тиску на слідство».

«Чи мав я відносини з Катериною Гандзюк? Ні не мав. Чи були у нас конфлікти? Ні, не було. Чи був у мене мотив бажати їй зла? Звісно, ні.  Чи засуджую я цей злочин? Авжеж!  І точно не маю до нього  жодного відношення. Крім того ж, в цьому матеріалі написали нісенітницю про те, ніби я є «смотрящим» за Херсонською областю. Повна маячня!», – заявив Паламарчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *