ОСТАННІ НОВИНИ

Активісти назвали причину смерті Гандзюк

Юлія Шпак

|

Організатори спільноти «Хто замовив Катю Гандзюк?» назвали причину смерті радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк і вказали на слід депутата від Блоку Петра Порошенка Миколи Паламарчука. Про це повідомляється на сторінці спільноти у Фейсбук, передає УП.  

 

«Офіційна причина смерті: поліорганна недостатність та хімічні опіки із залученням 39% тіла внаслідок нападу з використанням хімічної речовини», – зазначають активісти.

За їхніми словами, Гандзюк знала, хто організував і замовив замах на неї.

«І ми не про п’ятьох екс-бійців УДА (Української добровольчої армії – ред.). Це лише виконавці. Ми знаємо хто, коли і скільки їм заплатив. Ми знаємо увесь ланцюг від виконавців, організаторів, посередників до замовників. Ми знаємо за що саме її вбили. У МВС та ГПУ все теж знають. Знають майже три місяці і нічого не роблять», – підкреслюється в повідомленні.

За словами активістів, посередником між виконавцями злочину та замовником був раніше судимий Ігор Павловський, що має кличку «Собака».

Вони повідомляють, що Павловський раніше був помічником депутата від Партії регіонів Олексія Журавка, який зараз перебуває на окупованій території Донбасу.

«Павловський – офіційний помічник народного депутата від Блоку Петра Порошенка Миколи Паламарчука. Паламарчук – вічний смотрящий по темам МВС в Херсонській області», – стверджують активісти.

Нагадаємо, про смерть Катерини Гандзюк стало відомо у неділю, 4-го листопада.

Сьогодні повідомлялося, що Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що у вівторок подасть заяву про свою відставку. Виступаючи у Верховній Раді, він зазначив, що тимчасова слідча комісія щодо розслідування справи про вбивство радника мера Херсона і активістки Катерини Гандзюк буде неефективною.

Також Верховна Рада вирішила створити Тимчасову слідчу комісію для проведення розслідування нападів на радницю Херсонського мера Катерину Гандзюк та інших громадських активістів.

Фото: УП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *