ОСТАННІ НОВИНИ

Студентів запрошують взяти участь у конкурсі на кращу фотографію

Юлія Шпак

|

Студентів Львівщини запрошують долучитися до флешмобу та конкурсу на кращу фотографію. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

З нагоди святкування Дня студента стартував флешмоб у вищих навчальних закладах Львівщини. Організатори підготували фоторамку та журнал, в якому усі охочі можуть залишити свої привітання з нагоди свята та креативні відгуки про студентське життя.

«Сьогодні «Facebook рамка» та журнал перебувають у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького, а вже у понеділок 12 листопада до флешмобу долучаться студенти Львівського національного університету імені Івана Франка», – йдеться у повідоленні ЛОДА.

Водночас повідомляється, що департамент внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА розпочав конкурс серед студентів за кращу фотографію. Учасник, який зробить креативне фото та виконає умови конкурсуотримає подарунки від організаторів.

Також в межах святкування Дня студента, 16 листопада, відбудеться вручення подяк голови Львівської облесної державної адміністрації студентам вищих навчальних закладів ІІІ-IV ступенів за високі успіхи у навчанні та активну громадську позицію.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *