ОСТАННІ НОВИНИ

У «Шегинях» чоловік намагався дати хабара прикордоннику

Юлія Шпак

|

В пункті пропуску «Шегині» чоловік намагався дати 50 євро хабара прикордоннику. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

 

Повідомляється, що чоловік подав на прикордонний контроль на в’їзд в Україну паспортний документ громадянина Румунії. З’ясувалось, що він раніше суттєво перевищив термін перебування в України, тому подорожньому було відмовлено у пропуску.  Аби таки перетнути кордон чоловік спробував підкупити прикордонника та запропонував 50 євро хабара. Крім того, подорожній заявив, що являється громадянином України та пред’явив українське посвідчення водія.

«Через кордон нашого співвітчизника пропустили, однак за спробу підкупу правоохоронця прикордонники проінформували представників Нацполіції та викликали оперативно-слідчу групу. А через повідомлення під час прикордонного контролю неправдивих відомостей стосовно себе, тобто спробу незаконного перетинання державного кордону України, чоловік  відповідатиме перед судом», – йдеться у повідомленні.

Крім того, у сусідньому пункті пропуску «Краківець» прикордонники не пропустили через кордон жительку Дніпропетровської області, яка з своїми малолітніми дітьми виїжджала з України. Жінка надала на паспортний контроль незаконно видану заяву від батька дітей про дозвіл на їх виїзд за кордон, хоча батько на момент її видачі в Україні не перебував.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *