ОСТАННІ НОВИНИ

Через гарячу воду мешканці Зубри обіцяють перекрити об’їзну дорогу Львова

Наталя Дуляба

|

Мешканці села Зубра, що розташоване відразу на межі зі Львовом, надіслали голові Львівської ОДА Олегові Синютці лист із попередженням про перекриття об’їзної дороги. Про це він повідомив сьогодні, 5 листопада, під час апаратної наради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як зазначив директор департаменту розвитку та експлуатації ЖКГ Львівської ОДА Назарій Романчук, попередньо перекривати об’їзну дорогу Львова мешканці Зубри планували сьогодні із 10:00 год. ранку. Причина протесту –  відсутність гарячої води.

«Постачальник «Енергія тепловодсервіс» подавав у Зубру тепло і гарячу воду. Наприкінці минулого опалювального сезону він оголосив, що планує припинити подачу гарячої води, а буде подавати тільки теплову енергію. Станом на сьогодні мешканці Зубри отримують тепло. А перекривати об’їзну дорогу Львова вони хотіли сьогодні з 10:00 год. На 11:30 год. ми їх запросили до себе в департамент, проведемо нараду, подивимося, чим можна їм допомогти. Але в Зубрі є створене ОСББ, і потрібно розуміти, що такі питання має вирішувати керівник ОСББ», – наголосив Назарій Романчук.

Також він зазначив, що раніше щодо призупинення гарячого водопостачання мешканці Зубри до Львівської ОДА не зверталися.

Своєю чергою Олег Синютка засудив заплановане перекриття об’їзної дороги Львова і закликав правоохоронні органи притягувати до відповідальності людей, які своїми протестами блокують рух на автодорогах.

«Люди починають сходити з розуму. Замість того, щоб врегулювати проблему, вони подають звернення про те, що організовують перекриття дороги… Також по Мостиськах: людям обіцяли, що до 1 листопада відремонтують дорогу, 31 жовтня були завершені роботи. Це так не може бути, щоб людям щось зайшло в голову і вони йшли перекривати дороги», – зауважив Олег Синютка.

Нагадаємо, 23 жовтня мешканці міста Мостиська перекрили трасу міжнародного сполучення Львів – Шегині, вимагаючи відремонтувати одну із доріг у місті. Рух автодорогою був заблокований протягом двох діб. Пікетувальники розійшлися лише тоді, коли заїхала важка техніка, а дорожники взялися за роботи.

За фактом перекриття траси Львів – Шегині правоохоронці відкрили кримінальну справу. А очільник Нацполіції Львівщини Валерій Середа заявив, що місцевих мешканців на це підбурили  політики, які захотіли «попіаритись».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *