ОСТАННІ НОВИНИ

На Б. Хмельницького патрульні спіймали 17-річного п’яного скутериста

Юлія Шпак

|

Львівські патрульні зупинили неповнолітнього скутериста, який кермував транспортом напідпитку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Вночі під час патрулювання на вулиці Богдана Хмельницького, екіпаж поліції 3 батальйону виявив скутер, водій якого їхав без мотошолому, чим порушив правила дорожнього руху. Його зупинили та попросили пред’явити документи.

«Виявилося, що 17-річний громадянин не отримував документів, щоб керувати даним видом транспорту. Під час спілкування з водієм, інспектори відчули різкий запах алкоголю та запропонували пройти перевірку. Результат – 1.01 проміле, що в 5 разів перевищує допустиму норму», – йдеться у повідомленні.

На порушника склали постанову за порушення ПДР, постанову за відсутність документів та склали протокол за ст. 130 КУпАП – керування транспортним засобом в стані сп’яніння. Матеріали справи передадуть в суд.

Також у патрульній поліції повідомляють, що за тиждень львівські патрульні склали на водіїв 60 протоколів, за керування транспортними засобами в стані сп’яніння. 10 з них – на дорогах державного значення.

Нагадуємо водіям, що за керування транспортним засобом в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння передбачено штраф у розмірі 10 200 гривень, а також позбавлення права керування строком на 1 рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *