ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали нелегалів з В’єтнаму

Олександр Косик

|

Чергових нелегальних мігрантів затримано в горах на Львівщині. Цього разу попались вихідці з В’єтнаму. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

 

Прикордонники відділу «Сянки», що охороняє частину гірської ділянки українсько-польського корону, затримали чергову групу нелегальних мігрантів, вихідців з В’єтнаму. Шукачів кращої долі було затримано на околиці одного з прикордонних населених пунктів, були вони без документів, двоє чоловіків та жінка. В ході розбору з’ясувалось, що в прикордоння їх привезли невстановлені особи, які нібито в подальшому мали сприяти їх незаконній подорожі до країн Західної Європи.

Тривають заходи з встановлення осіб причетних до організації переправлення нелегалів через кордон. Наразі громадяни затримані в адміністративному порядку, рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України (вчиненої групою осіб) прийматиме суд.

З початку 2018 року прикордонники Мостиського загону за спробу незаконного перетинання державного кордону України затримали 148 іноземців, з яких «лідерами» традиційно виступають вихідці з Близького Сходу та Південно-Східної Азії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *