Новий управитель Новороздільської ТЕЦ заманює працівників премією, розміром у півзарплати

Олена Карп'юк

|

Сьогодні, 31 жовтня, «Гарант Енерго М», ТОВ «Енергія Новий Розділ» та Львівська ОДА напрацювали меморандум, аби підготувати Новий Розділ до опалювального сезону. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Згідно із меморандумом, «Гарант Енерго М» оприлюднить штатний розпис працівників, необхідних для запуску та функціонування Новороздільської ТЕЦ. Також у зв’язку із напруженістю праці, пов’язаною із підготовкою ТЕЦ до опалювального сезону, керівник підприємства видасть наказ щодо преміювання працівників у листопаді цього року у розмірі не менше, ніж 50% посадового окладу. Окрім того, «Гарант Енерго М» зобов’язане укласти з працівниками письмовий договір.

Водночас ПП «Гарант Енерго М» відповідно до чинного законодавства має забезпечити спеціальне навчання працівників за власний кошт.

Своєю чергою, адміністрація ТОВ «Енергія-Новий Розділ» зобов’язана передати ПП «Гарант Енерго М» всю технічну документацію, необхідну для експлуатації Новороздільської ТЕЦ. Також управитель майна вживатиме заходів для сплати ПДФО в місцевий бюджет Нового Роздолу.

Нагадаємо, на початку 2018 року у Львові було затримано чотирьох службовців ТОВ «Енергія-Новояворівськ», ТОВ «Енергія-Новий Розділ» та ТОВ «Енергія» за підозрою у заволодінні понад 300 млн куб. м природного газу НАК «Нафтогаз України» на суму понад 1,4 млрд грн. Згідно з даними Єдиного державного реєстру юросіб, кінцевими бенефіціарами всіх трьох компаній є нардепи від БПП Ярослав і Богдан Дубневичі.

Також Львівський портал у серпні повідомляв, що Новороздільська та Новояворівська теплоелектроцентралі (ТЕЦ) заарештовані і передані Національному агентству з питань виявлення, розшуку і управління активів, одержаних внаслідок корупційних та інших злочинів (АРМА).

АРМА визначила для них нового управителя – «Гарант Енерго М».

Згодом стало відомо про затримку опалювального сезону у Новому Роздолі та Новояворівську, детальніше читайте у матеріалі «Без гарячої води і тепла. Перипетії довкола ТЕЦ Дубневичів, які грозять зривом опалювального сезону в Новому Роздолі і Новояворівську».

Міські голови Новояворівська та Нового Роздолу вже підписали розпорядження про старт опалювального сезону 22-23 жовтня в закладах освіти, охорони здоров’я, культури, а також помешканнях містян, однак фактично він так і не розпочався.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *