ОСТАННІ НОВИНИ

ФК «Львів» в Києві переміг «Динамо»

Юлія Шпак

|

ФК «Львів» переміг київське «Динамо» у виїзному матчі 13-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги. Поєдинок завершився з рахунком 1:0. Про це повідомляє Інформаційна служба ФК «Львів».

 

Юрій Бакалов довірив місце в основі Владиславу Приймаку на місці опорного півзахисника та Аугусто у ролі єдиного гравця атака. Усі інші гравці «Львова», що вийшли на смарагдовий газон НСК «Олімпійський» у матчі проти «Динамо», грали у минулому переможному турі проти столичного «Арсенал-Київ».

«Динамо», як і личить фавориту матчу, з перших хвилин заволоділо ініціативою у грі та увімкнуло режим позиційних атак на ворота «синьо-золотих левів». Кияни мали значно більший процент володіння м’ячем, але їх атаки були досить повільними, і не несли таких труднощів, з якими б захист львів’ян не міг би впоратися. А ось на 21-й хвилині Тейлор втік по правому флангу у швидкісний рейд і невідпорно пробив у дальній нижній кут воріт Бойка.

На 33-й хвилині підопічні Бакалова мали можливість подвоювати перевагу у рахунку, але цього разу Аугусто, якого Тейлор вивів на ударну позицію, але не влучив у ціль.

З епізодів у «біло-синіх», які гідні того, аби їх пригадувати – лише дальній «постріл» Шепелєва, з яким впорався Бандура, та удар Вербіча, який після комбінації з Сидорчуком, пробив повз ворота.

Після перерви кияни спробували пришвидшити гру, і вже на 47-й хвилині небезпечно пробивав Сідклей, але м’яч після його спроби пролетів вище поперечини. Трохи пізніше Кендзера увірвався до штрафного гостей, віддав передачу в центральну зону на Шапаренка, який пробив зльоту, але трохи невлучно.

У «містян» майже не було можливостей для акцентованих контратак після перерви, однак зате львівський колектив демонстрував цілісну гру біля власних воріт.

Вербіч, Шапаренко, Че Че – виконавці «Динамо» мали свої напівмоменти біля воріт Бандури, однак в усіх випадках, коли «сфера» летіла у рамку воріт, воротар демонстрував виключну надійність. В більшості ж інших епізодів динамівці просто били по «горобцях», неначе розуміючи ступінь безнадійності власних спроб перевернути гру.

«Динамо» робило безперервні спроби врятувати гру аж до самого фінального свистка, і, навіть опинившись у більшості через вилучення Сабіно перед фінальним свистком, не спромоглося уникнути поразки – 1:0!

Фото: ФК “Львів”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *