ОСТАННІ НОВИНИ

Водій BMW, якого патрульні зупинили на проспекті Чорновола, намагався проковтнути свої права

Дарина Смеречанська

|

Правоохоронці зупинили водія BMW 320, коли ж почали перевіряти права в базі даних, він вирвав водійське посвідчення і намагався його проковтнути. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівщини.

 

Вчора вдень патрулюючи проспектом Чорновола екіпаж помітив автомобіль BMW 320, водій якого не виконав вимоги дорожнього знаку 4.1 «Рух прямо» і здійснив розворот на перехресті з вулицею Хімічною. Автомобіль зупинили і водій одразу визнавши своє порушення передав документи інспекторам і пояснив, що поспішає на хрестини доньки.

Під час введення електронної постанови з’ясувалося, що на водія оформляли протокол за керування в нетверезому стані. Командир взводу почав перевіряти через чергову частину, чи не закінчився термін позбавлення прав. Раптом водій вирвав своє посвідчення і почав втікати.

В процесі затримання чоловік скрутив в трубочку водійське посвідчення і засунув його до рота та намагався проковтнути. Чоловік почав давитися і задихатися.

Інспектори спробували дістати посвідчення з рота, однак водій вкусив патрульного за палець. Порушник повідомив, що ковтнув документ і йому потрібна вода. На місце негайно викликали швидку.

“Тоді патрульні запідозрили, що чоловік їх обманув. Інспектори звернулися до чоловіка аби той добровільно віддав посвідчення. Громадянин дістав зіжмакану картку з-під футболки. Перевіривши посвідчення в інформаційних базах, виявили розбіжності, а саме – різнились категорії, а також на звороті не вказано кінцевий термін дії посвідчення, хоч на лицевій – є. Також викликав сумнів спосіб нанесення тексту на посвідченні”, – наголошують у патрульні поліції.

Чоловіка після оформлення усіх адміністративних матеріалів доставили у Шевченківський відділ поліції, де слідчий вилучив документ на експертизу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *