ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні зловили на об’їзній Львова водія «під кайфом»

|

Правоохоронці зупинили на об’їзній Львова водія у стані наркотичного сп’яніння, а потім ще й знайшли у нього пакет з 30 грамами речовини схожої на амфетамін. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівщини.

 

Вчора вдень патрульні помітили поблизу села Лапаївка автомобіль Mercedes-benz припаркований з порушення правил дорожнього руху. В салоні нікого не було. Інспектори вирішили зачекати порушника. Очікувати довго не мали змоги, але автомобіль передали в орієнтування.

За деякий час транспортний засіб зупинив інший екіпаж. За кермом перебував чоловік з очевидними ознаками наркотичного сп’яніння. Він не мав жодних документів на автомобіль. Чоловік надав копію свого паспорту. Водій вийшов з транспортного засобу і скинув пакет з речовиною білого кольору ймовірно наркотичного походження із вагою у приблизно 30 грамів. Вже згодом чоловік повідомив, що це амфетамін.

Пасажир раніше притягався до кримінальної відповідальності за погрозу вбивством, за незаконне поводження зі зброєю та хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

Автомобіль згідно бази даних перебував у розшуку Інтерполом. На водія винесли об’єднану постанову за порушення правил дорожнього руху та протокол за керування в нетверезому стані. На місце події викликали слідчих із Пустомитівського відділу поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *