ОСТАННІ НОВИНИ

На великі екрани вийшов фільм «DZIDZIO Перший раз»

Олександр Косик

|

Вчора, 25 жовтня, по всій Україні стартував показ нового фільму Михайла Хоми (Дзідзьо) «DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ». Відтак, вчора у львівському кінотеатрі «Планета Кіно» відбулась презентація стрічки за участі продюсерів та головних героїв стрічки, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Михайло Хома (Дзідзьо) не тільки зіграв головну роль у фільмі, а й став режисером і продюсером картини та автором саундтреків. Називає фільм романтичною комедією і дуже просить підтримати.

Нагадаємо, весь фільм зняти на Львівщині, у тих місцях, де народився, жив та виріс Дзідзьо. Під час зйомок фрагменту у Львові був присутній і наш кореспондент.

Важливо додати, що романтична комедія буде доступною для показу незрячим та нечуючим людям. Стрічка матиме формат з субтитрами та тифлокоментарем.

Довідка

Дзідзьо, в душі – великий артист і наївна дитина, все своє життя приховує один малесенький секрет, який переростає у величезну проблему. Те, що він не такий, як усі, стає очевидним. Секрет надовго не приховаєш, навіть мама не може мовчати. А тим часом брутальний друг Бодя Павук у халаті з рожевими фламінго та невідома тендітна дівчина створюють таку ситуацію, у якій Дзідзьо опиниться ПЕРШИЙ РАЗ.

Студія: DZIDZIOFILM
Оригінальна назва: DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ
Жанр: романтична комедія
Старт в Україні: 25.10.2018
Тривалість: 99 хв

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *