ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському аеропорту відбулися зйомки фільму «DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ»

Соломія Григор'єва

|

Команда DZIDZIOFILM працює над створенням нової комедії. Сьогодні, 27 липня, зйомки проводилися на території міжнародного аеропорту “Львів”. Кореспонденту Львівського порталу вдалося потрапити на знімальний майданчик та розпитатись у Дзідзя про нову кінострічку.

Авторство ідеї належить самому Дзідзьові. Комедія нікого не залишить байдужим, бо тема – унікальна та така, якої ще ніколи не було у фільмах Михайла Хоми (Дзідзя).

“Фільм про те, що я ніколи ще не робив, про те, що я ніколи ще не розказував, про те, що я ніколи ще не знімав. Маю великий секрет, який маю розказати, бо як не розкажу, то трісну на всю Україну. Буде дуже ніжно і гарно, я вас точно здивую. Всі будуть і плакати, і сміятись, буде дуже гарно”, – розповів М. Хома.

Цікаво, що під час сьогоднішніх зйомок стався інцидент: одна з акторок замість гальм натисла на газ, але, на щастя, ніхто не постраждав. Також сьогодні до зйомок долучилась і мама Михайла Хоми, та зіграла у кіно епізодичну роль.

Варто додати, що цей фільм здебільшого знятий у селі, де народився Михайло Хома – с. Бортники Жидачівського району, а там, за словами, унікальна атмосфера, якою буде наповнено вся стрічка.

“Людей треба дивувати, на місці стояти не можна. Цим фільмом ми здивуємо глядачів, і привернем увагу тих, хто до Дзідзя ставились скептично”, – додав він.

Також Дзідзьо розповів, що фільм вони знімають власним коштом, Державне агентство України з питань кіно грошей не дало.

Довідка

У  фільмі «DZIDZIO ПЕРШИЙ РАЗ» головний герой Дзідзьо, в душі – великий артист і наївна дитина, все своє життя приховує один малесенький секрет, який переростає у величезну проблему. Цього разу ні найкраща мама, ні його крутий друг не зможуть йому допомогти. Бо таку  делікатну справу Дзідзьо має вирішити вперше і дуже обережно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *