ОСТАННІ НОВИНИ

Пакіж, якого підозрюють у криміналі, більше не очолює «Львівтеплоенерго»

Олена Карп'юк

|

Степан Пакіж, якого підозрюють у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки, більше не очолює «Львівтеплоенерго». Зараз виконувачем обов’язків директора комунального підприємства є Богдан Камінський. Про це йдеться на сайті ЛМКП «Львівтеплоенерго», передає Львівський портал.

 

47-річний Богдан Камінський став в.о. директора «Львівтеплоенерго» 3 вересня цього року. За освітою він економіст, на підприємстві працює з 2007 року. За цей час Камінський пройшов кар’єрний шлях від головного бухгалтера до заступника директора з економічних питань.

Відповідну інформацію про нового очільника «Львівтеплоенерго» тепер розмістили і на сайті Львівської міськради. Однак як пише ZIK, про звільнення Степана Пакіжа стало відомо випадково 23 жовтня, під час брифінгу щодо початку опалювального сезону. Як пояснювали посадовці, Пакіж звільнився у вересні цього року через закінчення терміну дії контракту.

Як повідомляв Львівський портал, у червні цього року проти Степана Пакіжа відкрили кримінальну справу за  ч.2 ст.367 КК України. Його підозрюють у зловживанні службовим становищем і розтраті 3,2 млн грн. 20 серпня правоохоронці завершили досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні, а справу передали до суду.

Також суд розглядає справу щодо незадекларованої квартири Пакіжа.

Додамо, що міський голова Львова Андрій Садовий раніше називав Степана Пакіжа «найкращим керівником теплоенерго України».

Фото: Варіанти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *