ОСТАННІ НОВИНИ

Вступ-2019: на які спеціальності змінили прохідний бал?

Вероніка Рой

|

У 2019 році буде змінений прохідний бал для чотирьох спеціальностей – «Фрамація», «Право», «Публічне управління та адміністрування» та «Міжнародні відносини». Про це сьогодні, 24 жовтня, під час брифінгу повідомила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Вона нагадала, що для вступу до медичного вищого навчального закладу потрібно було подолати поріг у 150 балів на всі спеціальності. Та зазначила, що цього року вони зберегли цю позицію 150 балів, але знизили поріг до 130 балів на спеціальності «Фармація».

«Також поріг у 130 балів доведеться подолати абітурієнтам, які хочуть вступити на спеціальності «Право», «Публічне управління та адміністрування» та «Міжнародні відносини». Аби вступити на ці спеціальності потрібно скласти ЗНО з трьох предметів не менш ніж 130 балів», – пояснила вона.

Лариса Середяк додала, що у 2019 році при вступі до вищих навчальних закладів будуть дійсні сертифікати ЗНО за 2017, 2018 та 2019 роки, а з іноземних мов за 2018 та 2019 роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *