ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора у Львові зустріли срібну призерку Юнацьких Олімпійських іграх Оксану Чудик

Юлія Шпак

|

Ввечері, 23 жовтня, на головному залізничному вокзалі у Львові зустрічали срібну призерку ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських Ігор-2018 Оксану Чудик з вільної боротьби. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні фізичної культури Львівської ОДА.

 

Борчиню урочисто привітали: начальник управління фізичної культури та спорту ЛОДА Роман Хім’як, директор Львівського державного училища фізичної культури Степан Родак, голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський.

Нагадаємо, Майстер спорту України міжнародного класу, чемпіонка Європи серед юніорок Оксана Чудик (тренери Ярослав Вуйцік, Олександр Раковський та Степан Ткачишин) виборола срібну нагороду у ваговій категорії до 65 кг у ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських Іграх-2018 в аргентинському Буенос-Айресі. У фіналі борчиня поступилася лише Чжоу Сіньжу з Китаю.

Варто зазначити, що серед львівських атлетів, які також успішно виступили : Христина Погранична (художня гімнастика) – 2 місце, Тарас Кузик (веслування на байдарках і каное) – 4-те та 8 місце Жанна Наумова (стрільба з лука). Загалом українські олімпійці здобули 23 нагороди, 7 з яких золоті, 8 срібних та 8 бронзових.

Фото: управління фізичної культури

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *