Львів’янка виборола «срібло» на Юнацьких Олімпійських іграх

Вероніка Рой

|

Львівська борчиня Оксана Чудик стала срібним призером ІІІ Літніх Юнацьких Олімпійських ігор, що тривають в Буенос-Айресі. Про це у Facebook повідомляє управління молоді та спорту Львова.

 

У ваговій категорії до 65 кг на шляху до фіналу Оксана послідовно перемогла Натачу Набеіну з Камеруну 10:3, нігерійку Санмісолу Балогун 2:1, Зайнеб Шгейєр з Тунісу 10:0, естонку Вікторію Вессо 1:1 (перемога за останньою результативною дією), а у фіналі львів’янка поступилася китаянці Жоу Ксінру.

Зазначимо, студентка ЛУФК стала першою з львівських спортсменів, кому вдалося піднятися на п’єдестал пошани в Буенос-Айресі.

Нагадаємо, першу золоту медаль на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор виборола українська фехтувальниця Катерина Чорній. Згодом їй вдалось вибороти і друге «золото», вже у командному заліку.

Також український дзюдоїст Олег Вередиба приніс українській збірній першу нагороду на Юнацькій Олімпіаді в Буенос-Айресі. У ваговій категорії до 55 кг він завоював «бронзу». А ще одну золоту медаль Україні приніс  веслувальник Іван Тищенко.

Фото: управління молоді та спорту Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *