ОСТАННІ НОВИНИ

Представник Львівщини Богдан Оксентюк виборов «срібло» на «Іграх нескорених»

Олена Карп'юк

|

Богдан Оксентюк, який представляє Львівщину в складі національної збірної на «Іграх нескорених», посів друге місце в індивідуальному запливі на 50 метрів вільним стилем. Про це йдеться на сторінці української збірної «Ігор нескорених» у Facebook, передає Львівський портал.

 

Військовослужбовець Нацгвардії Богдан Оксентюк здобув «срібло» в індивідуальному запливі на 50 метрів вільним стилем під час «Ігор нескорених», що проходять зараз в Австралії.

Також ветеран ЗСУ Володимир Король посів третє місце у запливі, а Віктор Шинкарук із Держприкордонслужби – сьоме місце.

Зазначимо, сам Богдан Оксентюк є із Ковеля, однак він разом із Сергієм Шимчаком представляють Львівщину в складі національної збірної на «Іграх нескорених» в австралійському Сіднеї.

Як повідомляв Львівський порталперші золоті медалі для української збірної на Invictus Games у Сіднеї здобули Олександр Бєлобоков та Сергій Ільчицький. Згодом третє «золото» у пауерліфтингу здобув Олександр Гавриленко.

Окрім цього 21 жовтня, у перший день Ігор нескорених, українець Денис Фіщук здобув бронзу у велогонці.

Нагадаємо, Ігри нескорених (Invictus Games) – це міжнародні ігри в паралімпійському стилі, у яких беруть участь поранені військовослужбовці та ветерани. Їх започаткував принц Гаррі.

Під час Ігор нескорених змагання проходять у таких видах спорту як баскетбол на візках, волейбол сидячи і веслування в залі. Україна вперше взяла у них участь у 2017 році. Цьогоріч змагання проходять у Сіднеї із 20 по 27 жовтня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *