ОСТАННІ НОВИНИ

Українська збірна виборола перше «золото» на «Іграх нескорених»

Олена Карп'юк

|

Олександр Бєлобоков та Сергій Ільчицький здобули перші золоті медалі для української збірної на Invictus Games у Сіднеї. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Петро Порошенко.

 

«Вітаємо Олександра Бєлобокова та Сергія Ільчицького, які здобули ці вражаючі перемоги з веслування на тренажерах. Так тримати! Не знижуйте темп», – написав Петро Порошенко.

Зазначимо, що Ігри нескорених (Invictus Games) – це міжнародні ігри в паралімпійському стилі, у яких беруть участь поранені військовослужбовці та ветерани. Їх започаткував принц Гаррі.

Під час Ігор нескорених змагання проходять у таких видах спорту як баскетбол на візках, волейбол сидячи і веслування в залі. Україна вперше взяла у них участь у 2017 році. Цьогоріч змагання проходять у Сіднеї із 20 по 27 жовтня.

Як повідомляв Львівський портал, вчора, 21 жовтня, у перший день Ігор нескорених, українець Денис Фіщук здобув бронзу у велогонці.

Також додамо, що до національної збірної, яка представляє Україну на Іграх нескорених, увійшли двоє спортсменів зі Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *