ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка попрощався із Березюк та Гримак

Соломія Головіна

|

Під час апаратної наради сьогодні, 22 жовтня, голова Львівської ОДА Олег Синютка подякував за роботу своїй заступниці Ірині Гримак та керівниці департаменту внутрішньої та інформаційної політики Ользі Березюк, які звільнилися зі своїх посад. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

«Я вам чесно кажу, що за 3 роки і 10 місяців це, напевно, одне з найскладніших рішень, яке я підписував відколи перебуваю на посаді голови ЛОДА… Я дякую, Ірино Ярославівно, що ви залишаєтеся членом великої команди…», – звернувся Олег Синютка до Ірини Гримак.

Своєю чергою вона також подякувала за спільну працю і наголосила, що на неї завжди можна розраховувати. «Я завжди до ваших послуг», – зазначила Ірина Гримак.

«Є ще одна погана новина – також вирішила перейти  на більш легкий режим роботи Ольга Березюк, хоча їй все одно це не вдасться, – сміючись сказав Олег Синютка. – Для мене сьогодні справді нелегкий день…Я так само хочу сказати, що Оля залишається великим членом великої команди. Але після перипетій, які відбудуться в державі, вона знову повернеться сюди і далі буде псувати вам життя…».

На питання голови ЛОДА, куди ж все таки вони переходять на роботу, екс-підлеглі голови таємниче відмовчались.

Також Олег Синютка під час апаратної наради офіційно представив нового директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики, ним став Андрій Ковальський.

«Андрій Ярославович пройшов відповідний конкурс і отримав погодження з профільних міністерств, відтак 19 жовтня приступив до роботи», – сказав голова ЛОДА.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *