ОСТАННІ НОВИНИ

Речниця голови ЛОДА Ольга Березюк пішла з посади

Дарина Смеречанська

|

Т.в.о. департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА 36-річна Ольга Березюк звільнилась з посади. На сайті НАЗК 17 жовтня оприлюднили її декларацію перед звільненням – документ, який зобов’язані подати держслужбовці, коли залишають свої посади. Про це повідомляє zaxid.net.

 

У декларації Ольга Березюк вказала суму свого доходу за 2018 рік у ЛОДА до 17 жовтня, це був її останній робочий день.

Ольга Березюк підтвердила, що з 18 жовтня не працює у Львівській ОДА і сказала, що звільнилась за згодою сторін. Водночас вона відмовилась розповідати про свої подальші кар’єрні плани. «Нехай це буде сюрпризом», – зазначила вона.

Департамент внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА очолюватиме Андрій Ковальський, який раніше працював директором Львівського обласного молодіжного центру.

Ольга Березюк протягом 2006-2013 років працювала на різних посадах на ТРК «Львів». У лютому 2016 року її призначили начальницею відділу комунікації з громадськістю (прес-служби) ЛОДА, а через 8 місяців – керівницею управління інформаційної політики. Також Ольга Березюк виконувала обов’язки керівника департаменту внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *