ОСТАННІ НОВИНИ

Пасажири туристичного автобусу розповіли деталі нічної пожежі

Соломія Григор'єва

|

В мережі з’явилась історія пасажирки згорілого вночі автобуса, де йдеться про те, що пасажири неодноразового звертались до водія зі скаргами, що в салоні чути запах паленої гуми. Пост-історію жінка оприлюднила на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Автобус, яким ми зранку їхали “до Бойків на сир” з туроператором “Відвідай” міг не згоріли вщент, люди не отримали би шоку, тиску, головного болю, не втратили би речей, документів, і часу повернення додому, якби…

Ще зранку в автобусі смерділо паленою гумою, про різкий запах було повідомлено водію і гіду Людмилі… Декілька разів зупинялись на трасі, щоб, мабуть, зрозуміти що все гаразд. З’ясувалося, що гальмівні колодки труться (не розуміюся на цьому). Помандрували далі… Непрофесіоналізм. Як би цього ранку замінили несправний автобус на інший, то нічого би не трапилось», – йдеться у дописі Ірини Бєглової.

Також жінка написала, що першим полум’я побачив пасажир з Одеси, який один з небагатьох не спав вночі та підняв галас, що й допомогло всіх туристам врятуватись.

«Велика подяка всім водіям, що були вчора там в цей час, віддавали свої вогнегасники і забирали людей з траси до Львова. Подяка, що надали автобус доїхати до міста», – додала пані Ірина.

Своєю чергою туроператор “Відвідай” і коментарях під обурливим постом сина пані Ірини Володимира Бєглова написав, що їх вини у пожежі немає, адже вони лише орендують автобус у приватного перевізника.

«Стосовно ситуації, що сталася вчора, ми орендували автобус Неоплан туристичного класу. Під час подорожі зранку виникла технічна неполадка, водій її усунув і весь день автобус виконував роботу в звичайному режимі. При поверненні назад за 15 км до Львова виникла неполадка із гальмівними колодками. Наш екскурсовод Людмила професійно і без паніки організувала евакуацію людей. Автобус спалахнув і загорівся, в той час всі туристи були в безпеці. Всі наші туристи живі і здорові, в одної особи згоріло портмоне з документами і грішми, які ми відшкодуємо», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *