ОСТАННІ НОВИНИ

Посадовця фіскальної служби викрили на підбурюванні до дачі хабарів працівникам Львівської митниці

Юлія Шпак

|

СБУ викрила посадовця фіскальної служби на підбурюванні громадян до дачі хабарів працівникам Львівської митниці. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

 

Зазначається, що оперативники спецслужби встановили, що старший оперуповноважений з особливо важливих справ відділу оперативного забезпечення територіальних органів ДФС західних регіонів України організував протиправний механізм для власного збагачення.

«Посадовець «видавав» гроші місцевим мешканцям для передачі у вигляді хабарів працівникам митниці. Зловмисник планував отримувати систематичну данину від митників, які б погодилися на пропозицію», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали старшого оперуповноваженого у Києві під час спроби реєстрації у Генпрокуратурі фіктивних матеріалів із заявами громадян про нібито вчинення митниками злочинів, передбачених ст. 368 Кримінального кодексу України.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру в скоєнні злочину передбаченого ч. 2 ст. 370 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Фото: СБУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *